Hejdå 2012!

Sådär ja! Nu har datormusen fått lite nya batterier så den går att använda igen, har varit lite lat det senaste och inte orkat byta så jag har suttit med den lilla touchrutan istället - mycket mer ansträngande.
 
Då var det i alla fall nyårsafton och slutet på 2012! Ett riktigt grymt år måste jag säga - har rest, tagit studenten och börjat jobba på riktigt! Nya mål för 2013 är väl kanske att komma på om jag vill plugga eller inte och kanske flytta hemifrån?... Haha, den som lever får väl se ;) Först ska jag överleva Australien i 5 veckor... :D
 
tumblr
 
Ikväll blir det firande på en hemmafest i småstaden - jag får fira med mina vitaminwaterflaskor och en redbull ;) Gott nytt år!
 

Rummet

 
Ni vet - sjuk, hemma, uttråkad och alldeles för mycket tid att inte göra nått på. Fick ett ryck och gjorde om i rummet mitt lite! Ååh, nu fick jag just en väldig lust att ha egen lägenhet... Jaja, det blir ju nångång det med. I alla fall, fixade till det lite vid spegeln min!
 
Nu ska jag visst snart äta lite mammas tacos och dra mig mot Annika för filmmys, ciao!
 

~fridaywords~

 
“While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.”

- Steve Jobs