farewell 2013....

Inte många timmar kvar nu...
 
 

stickade tröjor och folkhav

 
Var i Göteborg igår och myllrade runt bland andra reatokiga folk. Hittade mig inte mer än en stickad tröja från Gina Tricot, men väl hemma i småstaden väntade tre härliga tröjor från H&M mig i brevlådan! Så igårkväll hade jag stor beslutsångest om vilken gosig tröja jag skulle ha på morgondagen... (i- landsproblem)
 
 
 
 
 

so... what about 2013? 1/3

 
Tänkte dra en årsresumé på tre delar här, så börjar med de första månaderna januari, februari, mars och april!
 
JANUARI var en riktigt kall månad som spenderades mestadels inomhus och jag låg minus på den kreativa fronten utan jobbade mest istället. Lite som en vanlig januari då med andra ord?
 
FEBRUARI bjöd på destomer skoj! Började med att gå på en Mustasch- konsert med vänner och preppade sedan järnet inför Australien! Där jag även hamnade i mitten på månaden... Var och såg Sydney, Kangaroo Island och Uluru i den röda öknen och blev helt betagen av ställena.
 
 
MARS fortsatte i samma anda och Australien stod på agendan halva månaden. Var i Cairns och svettades, och tog sedan en buss ner för halva östkusten till Brisbane och träffade vänner. Väl hemma i Sverige sen var det på tok för kallt för att vara mars...
 
 
 
APRIL blev ingen lugn månad då första flytten hemifån blev bestämd - så allt som heter packlådor, ikea och flyttstress stämde in som bra beskrivning då.