Bondi

 
 
Hej folket! Dagarna har i sydney har varit harliga. Det har varit varmt och gott, kanner verkligen inget behov av att befinna mig i sverige just nu!
 
Har som vanligt lite brattom med att skriva har, har ju bara betalat for en halvtimme sa det ar mkt som ska hinnas med att kollas! Men har kommer i alla fall ett litet collage med bilder fran idag, nar vi har varit pa Bondi beach! Det var jatteharligt dar, mjuuk sand som fastnar overallt och blatt hav. Plus snygga livraddae, surfers och folkabussar. Rena paradiset alltsa.
 
Ses snart igen!
 
 
 
 
 
 
 

Dag 2 i Sydney

 
 
Hej igen! Nu kom visst databeroendet tillbaka igen, så nu sitter jag här med min mobil och bloggar för 5 dollar/ h! Tänkte berätta lite om en skön dag i Sydney jag.
 
Vi är fortfarande lite snurriga över vart vi har hamnat, så vår planering över våra tre dagar här i staden har väl varit liite sådär. Men idag har vi i alla fall fått gjort lite på listan! Vi har besökt sydney akvarium, wildlife australia (typ som ett zoo med aussiedjur) och madame tussauds. Hängde lite med Crocodile Dundee där ett tag... Och såklart har vi sökt upp lite affärscenter mm. Har dock endast köpt en billig ring än så länge, för pengarna behöver läggas på mat i 1:a hand - det är svindyrt här! Betalade 200 spänn för en lunch idag(!)
 
Imorrn blir det nog lite trädgård- och parkbesök och kanske chinatown. Sen vill jag även jättegärna ut till bondibeach ! Men får se vad vädret tillåter. Det regnar lite titt som tätt just nu...
 
Nu blir det visst kackerlacksjakt på rummet! Trevlig lördagkväll folks! ;)
 
 
 
 

Sydney

 
Hejsan! Ska bara skriva lite snabbt har medans syrran hamtar internetdosan pa rummet. Sa, update? Well, vi ar nu i Sydney och vadret ar varmt o skont! Resan pa 22 h gick hyffsat snabbt anda, fast jag svar pa att rumpan blir plattare! Tyckte det sag ut sa i spegeln iaf, haha :)
 
Idag ska syrran o jag in o kolla pa sydney aquarium och lite annat skoj, sen far vi se lite vad resten av syneydagarna blir av. Borjar antligen fatta att jag befinner mig pa andra sidan jordklotet nu!!
 
Far se vart och nar vi ses nasta gang, hej sa lange!