This was yesterday

 
 
Igår: nyttigt mellanmål med naturell yoghurt, hallon & melonmusli samt torkade gojibär! Plus lite styrketräning hemma :)
 
 
Ledig idag! Har gjort en lång lista i mobilen med saker jag ska göra, mestadels tröksaker som städa, stryka och kolla räkningar m.m, men faktiskt ska det bli ganska skönt! Nu ska jag snart bege mig iväg till tandläkarn också - så ska ta mig en nooggrann tandborstningsstund.
 
Chiao!
 
 
 

Jewelrybox

 
 
Fick inte de bästa bilderna med det gråa dagsljuset idag, men men. Här är i varje fall min nya svarta smyckeslåda! Den är köpt på Glitter för 299 kronor - var lite osäker vid köpet först för en smyckesbox är ju kanske inte det mest nödvändiga köpet... Men eftersom att jag tittat på just denna i några månaders tid så tänkte jag att nu får jag banne mig köpa den! Och är supernöjd :D Älskar att den har så många lådor och fack - särskilt snygg är ju den man drar ut och kan sätta ringar eller örhängen i!
 
Äntligen ordning på alla smycken.
 
 
 

~words~

 
 
"There is no sun without shadow, and it is essential to know the night."
 
- Albert Camus
 
 
...........................................................................................................................................................
 
 
 
Tänkte att jag skulle försöka mig på att skriva något här idag; inte bara vardagsgrejor om vad jag har gjort utan lite mer tankar kring saker och ting. Är ju en tjej med ganska få ord - kan sitta på ett möte 1 ½ timme och sedan i slutet inse att jag inte sagt ett ord under hela mötet. Kanske för att jag är en lyssnare helt enkelt? Måste inse att vissa personer jag mött som jag tycker jag känner nog inte vet ett knyst om mig - kanske för att de samtalen jag har med dem mest handlar just om dem och jag är en god lyssnare som snällt sitter och just det, lyssnar. Är nog lite hemlig som person - en sån där karamell man får suga på länge liksom!
 
Nej, det var ju inte detta jag skulle hålla ett helt föredrag om - tanken var mer att sammankoppla lite tankar till det uttrycket eller "quoten" jag publicerar i samma inlägg! So here it goes...
 
Det är så jäkla mörkt den här årstiden, knappt något dagsljus och just nu heller inte ens någon sol! Och varje vinter så har jag gått och tänkt att jag minsann ska flytta utomlands - dit där det är fint, ljust och sommar hela tiden. Men sen kommer jag liksom på mig själv med att det är här jag hör hemma. I ett land där vi har årstider och skiftningar, och jag börjar undra om jag skulle klara mig utan det egentligen! Visst, det är lite trökigt med flera timmar av mörker medans man är uppe, men samtidigt gör ju det att man uppskattar ljuset så mycket mer när det väl kommer! Körde till jobbet imorrse och lyssnade på First Aid Kits låt Emmylou med texten: "Stockholm's cold but I've been told I was born to endure this kind of weather". Och jag insåg att jag är född för att klara det här.
 
Är ju nordbo!