Minnie Style

 
 
Hur sött är inte detta nagellacket? Har ännu ett OPI i min samling - stolt ägare till ett från Minnie- serien!
 
 
 
 
 

& därför hatar plånboken mig när jag är i London...

 
Londons gator är fulla med shopping - det finns några riktigt bra affärer och oftast är det lite billigare att handla där än på hemmaplan! Särskilt när pundet är lågt. Och när man är där med mamma och syster så tenderas det att bli en hel del spring i butiker... vilket jag inte har något emot! Börjar precis inse mitt enorma prylbehov och ett stort intresse för att äga fina saker... Dock är jag en sann reanörd och ett fyndfreak, så såå mycket hat känner ändå kanske inte plånboken mot mig.
 
 
 
Här är lite av vad jag köpte i klädväg! Mycket är från Primark (billigaste butiken på Oxford Street!) och New Look. Ett exempel på hur dyrt Primark är förresten? Well, väskorna på bilden kostade mig 60 kronor (stora väskan) och 40 kronor - nypris. Då blir man glad!
 
 
 
 
 

a sweet afternoon

 
Hej igen! Är tillbaka från London sen två dagar, och nu är jag dööd... Började jobba klockan sju igår morses efter en sömn på cirka fyra timmar då vi flög hem sent i måndagskväll. Men imorgon är jag ledig! Så min största prioritet då är att ta det lugnt och vila och sova... Det kanske låter knepigt, men en resa till London för mig är att gå mycket. Överallt. Vi snackar benhinneinflamation, skoskav och tåbira här - storstäder har en förmåga att få benen att promenera överallt! Tills man önskar att man kunde bli buren eller satt fastspänd på en parkbänk... Så imorgon efter fyra dagar i London plus två arbetsdagar i kök så spenderar jag min tid imorgon i sängen, soffan, köksoffan eller utetrappen.
 
Idag efter jobbet passade jag på att kolla på min favoritsommarserie, Dr Quinn, och att göra en jordgubbssmothie med körsbärsrippel (bara för att lyxa till det lite!) och sen provsmakade jag ett inköp från Harrods, och ååh så goda dem va :)