Thursday

 
Jag gillar torsdagar. Dagen innan fredag, H&M släpper sina nyheter och nu går det dessutom bra program på tvn! Kollar just nu på Mitt I Naturen - Costa Rica, så sitter bänkad likt en naturnörd. Även som resenörd - klart man sitter och kollar om de besöker samma platser som man själv har varit på och om de ser samma djur. Åh, Costa Rica är så fint! Vill verkligen tillbaka dit någongång, gärna på en rundresa i hela centralamerika.
 
Mm, bästa stunden på dagen... Hann inte dricka kaffet imorse, så denna koppen var efterlängtad vid fyratiden! Koppen kommer från Indiska (är på rea just nu!), silverringar från silveroutlet, secondhand och slöjdhandverk, klocka från något så bra som Ullared.
 
Finn fem fel... svar: klockan sitter på fel håll, jag vet - så blond är jag inte! Men den åkte på lite snabbt igen efter att jag diskade att den hamna på fel håll.
 
 
 
 
 

BeFunky

 
Ni har väl testat Befunky.com? Om inte - det är en jättebra fotoredigeringssida (finns även som mobilapp) och det är en av dem jag använder mest. Try!
 
exempel↓
Instant 1
Vintage Colors 1
Viewfinder 4
 
 
 
 
 

Goodie Bag

 
Aah - äntligen utvilad! Älskar när man får tiotimmars sömn... Jobbade i måndags och tisdags följt med en utgång på en rosabandet- gala i Lidköping med några på jobbet - fick en liten goodiebag där bland annat! Med roliga prover från Body Shop! Följt av jobb igår och sen blev det middag hos föräldrarna där söta katten Elsa åt MINST en halv croissant. Nu blir det något så roligt som att lämna in bilen på service...