Höstfint

 
Det har varit sånt där perfekt höstväder idag, soligt och sådär skönt kyligt. Till och med så att vinterjackan åkte på till promenaden nyligen! Och mössan, halsduken och torgvantarna... Kanske bara är jag som frös lite extra idag.
 
Vad tycks om den lite nya looken på bloggen förresten? Tyckte det var dags för lite förändring i alla fall - den blev lite mer enhetlig än innan!
 
Ny skål i koppartråd! Köpt på Balders Hage för 69 kr
 
 
 
 
 

september, 17:57

 
Sitter just nu hemma hos föräldrarna och är kattvakt, lördagkvällen till ära och allt! Tänkte att jag ska vara en riktig höstmänniska och dricka mycket te, äta äpplen direkt från träden ute och göra en rödbetspaj till kvällsmat - och alltmänt bara mysa! Kanske se ett gäng Bond-filmer ikväll tro? Perfekt till mörka höstkvällar...
 
Annars har helgen hittills bjudit på jobb igårkväll på konserthuset, och idag har syster och me tagit en sväng på stan i Alingsås. Tycker det är en riktigt mysig stadskärna där - med mycket roliga småbutiker med en hel del unika grejer. Balders Hage är förstås en favorit! Hittade bland annat en superfin liten skål i koppartråd, som får tjäna som fruktskål på köksbordet tillsvidare. Hittade även några nya kokböcker och lite annat smått.
 
 
höst...
 
 
 
 
 
 

Wardrobe

 
Yes, nu är den på plats! Garderoben fyller upp i sovrummet och gör det mer "komplett", så jag är så himla glad för den! Nu fattas det bara en byxhängare som kommer med en senare leverans, och sen ska jag hitta några snygga galgar till att hänga upp shorts och kjolar med. Denna garderob är en färdiginredd från Ikea, en Pax Garderob med Hasvik-skjutdörrar - och jag tycker verkligen att den är perfekt! Skohyllan i botten rymmer jättemycket skor, och den tvådelade klädstången (med både en övre och en undre stång) är perfekt för att fylla ut hela utrymmet! Sen finns det två hyllplan högst upp i varje del, där man kan packa in väskor, lådor och det där man kanske inte vill ha framme hela tiden - så mitt problem nu är att den sväljer alldeles för mycket och jag har utrymme att fylla!
 
Shoppingrunda snarast?