LIFE IN A YEAR

 
 
 
Yepp, ännu ett år har gått... 2014, vad var dina höjdpunkter?
 
Har kanske inte gjort några större förändringar i mitt liv detta året. Men det känns mer och mer som om jag lär mig om vem JAG är. Det känns som ännu ett skönt sabbatsår, ett litet break tills jag verkligen kommer på vad jag vill göra här i livet! Jag trivs verkligen med vart jag bor, vad jag jobbar med och vad för roligt man kan hitta på - men damn, vad jag är sugen på något helt nytt. Något kanske egentligen skrämmande, men som verkligen tar en med storm och för med sig något okänt. Let's see what 2015 is up too...
 
Några highlights detta året...
 
 
...åkte till två nya länder, Kina och Island!
...gjorde min första tatuering!
...gick på min första "riktiga" festival!
...har faktiskt börjat träna i form av löpning och sprungit två lopp i år!
...fått min första fasta tjänst med start efter nyår!
 
 
2015 börjar jag med nya tag med kropp och hälsa (efter en höst i total brist av detta). Vem vet, kanske hittar någon ny, rolig träningsform? Måste bli bättre med maten också, just nu har latheten tagit över och snabbast käk vinner. Inte alltid helt genomtänkt med andra ord...
 
Jag vill också strukturera mer. Eller tänka igenom vad jag vill lägga energi på framöver. Är ibland bäst i världen på att stressa över ingenting, så lite fokus på en förbättring där är behövligt.
 
Några mindre, men ändå betydelsefulla mål inför det nya året (som spontant poppade upp i mitt huvud just nu) är:
Testa något nytt med håret/äta mycket mer frukt/ta bort sminket VARJE kväll/läsa mer böcker/köpa mer ekologiskt.
 

SNOW

 
 
Blev ganska paff sent igårkväll när jag tittade ut snabbt på gatan utanför och såg att det snöade för fullt! Men jag tassade faktiskt ut i bara strumpor och pyjamas och fotade den ännu orörda, oplogade snön. Det är ändå något speciellt med snöfall, och hur den blir så magisk i mörkret under gatlampor.
 
 

A CUP OF GOODIES

 
 
Har haft en lugn och skön jul, med god mat, fina familjen och klappar & spel. Här en av julklapparna jag fick! Lite godsaker från Renee Voltaire och ett supersmarrigt te samt kanske världens största mugg från Indiska. Me like! Har provat både mintpastillerna med kanelsmak och de chokladdoppade hallon- och blåbären. Bägge jättegoda, och stort plus för att de är ekologiska också :)