OFF TO STHLM

 
Drar strax mot en grym helg i Stockholm för att se på Avicii ikväll och bara festa järnet, och imorgon blir det shopping och kalas på hemmafronten! Ses på söndag!
 
 
 
 
 
 
 
 
 

lördagkväll i småstaden

 
 
 
 
Lite bilder från igårkväll! Samlade ett gäng härliga tjejer i lägenheten för förfest innan det blev utgång på det enda utetället som finns att tillgå i småstaden. Nej, nu ljög jag allt - Östen Med Resten spelade ju faktiskt också på konserthuset ;) Kvällen var kul, det spelade lite lokala band och jag träffade en massa folk som jag inte har sett på ett tag!
 
Nu taggar jag inför nästa fredag och lördag då det först blir Aviciikonsert i Sthlm (HELL YEAH!) och sen snabbt hem igen för en väns kalas. Tur att jag var lite ledig denna veckan!
 
 
 
 
 
 

STAY ALIVE

 
Ingen har väl missat den otroligt skönsjungande, begåvade José Gonzales? Tycker särskilt mycket om hans senaste låt Stay Alive - ett av soundtracken till filmen The Secret Life Of Walter Mitty (vilket är en underbar dramafilm att beröras av). Tyckte dock videon till låten är lite tråkig men ändå härlig där mot slutet :)
Lyssna, lyssna, lyssna!