BOTANISKA

 
 
 
Skrev jag att jag skulle stanna hemma och bara ta det lugnt i helgen? Glöm vad jag sa om det, jag blev rastlös redan efter lördagen. Så jag spenderade nästan hela söndagen tillsammans med far i botaniska trädgården i Göteborg istället. Vi gick runt och kollade på alla vackra höstfärger på både löv och blommor, och letade efter spännande och annorlunda växter (som pappa vill handla med sig och som jag vill knäppa bilder på). Det blev en riktigt mysig söndag med hög höstfaktor.
 

NY DESIGN!

Här är det nya "projektet" jag berättade om för ett par dagar sen! Som kanske inte blev helt så nytt som jag hade tänkt från början... Det hela började som en helt ny matblogg (jag har ju Tasty sen tidigare), lite som en fresh start. Men sen började jag bli nostalgisk och valde helt enkelt att ändra om designen och bloggnamnet - dock inte bloggadressen då det inte går att byta! - för att behålla alla gamla inlägg som finns där. Anledningen att jag ville göra om var att jag kände brist på inspiration att blogga där, det kändes som om jag fastnat lite. Och mat är ju någonting jag verkligen vill blogga om, det är ju en av mina största passioner i livet!
 
Så häng gärna med till Something YUM, så ses vi där med! :)
 

EGGS

 
 
Är hemma själv denna helgen och har tänkt att bara det lugnt. Har varit rätt trött denna veckan, så att sova och softa känns väldigt rätt! Har denna blåsiga lördag varit och fikat med mina två fina Johannor, hemma hos ena Johanna. Köpte dessutom lite ägg av henne från gårdens höns - helt underbart när man kan handla så! Nu blev det genast roligare att baka något när man har tillgång till lite "hemmaägg". Tack så mycket!
 
Nu ska jag promenera en sväng, och sen köpa hem något gott och enkelt att laga till middag. Sen blir det nog att hoppa i pyjamasen och ha lite filmmys i soffan. Och tända ljus och poppa popcorn. Kanske ett glas vitt... Ha en bra lördagkväll allesammans!