Camden

 
 
Camden, London. Trots att jag har varit i London två gånger tidigare så har jag aldrig besökt Camden! Denna coola stadsdel bestod i princip av skobutiker och marknader, men också mysiga matställen och ALLA klädstilar. En härlig mix med andra ord. Vi tog en snabbpromenad dit genom Regent Park, skoshoppade såklart och åt bästa fish&chipsen retrostället Poppies
 
 

A week ago

 
 
Gick upp supertidigt i måndags och var kanske framme i London kring 11- tiden. Fick inte checka in förrän efter lunch, dock hann vi med lite shopping innandess istället. Vi bodde på ett urklassiskt centralt, billigt "Londonhotell" där man verkligen får det man betalar för. Men tyckte det var rätt charmigt ändå...
 
 
  
Efter incheckning blev det mera shopping. Först på Oxford Street och sen vidare ner mot Bond Street. Rena rama himmelriket om man är på humör för att slösa.
 
 
Avslutade dagen med en obligatorisk picknick i Hyde Park, där vi verkligen inte var ensamma. Sjukt mycket folk ute i parken!
 
 

BACK

 
 
Tillbaka från London. Soliga, blommande London har varit hurbrasomhelst - nu laddar jag jobb för ikväll och sedan har jag en ledig helg. Apbra vecka!!