MATCHING THE WEATHER

 
 
 
 Gaaah - ännu en grå dag! Visserligen älskar jag färgen Grått, på kläder och inredning och liknande, men vädret kan väl ge oss en blå himmel? Älskar ju Blått också! ;) 
 
Ser verkligen fram emot lite kontraster om snart två veckor, då Sveriges snö möter Borneos gröna regnskogar. Längtar!!
 
 
 

A NEEDED DAY OFF

 
 
 Idag blev jag rent utav sagt TOKIG över att inte ha internet hemma (det tog slut för ett par dagar sen och kommer inte tillbaka förrän månadsskiftet), så jag packade med datorn och drog till mina föräldrars hus nu på förmiddagen. INTERNET! Nu känns det bra igen ;)
 
Var i underbara Göteborg i veckan med Maja, en ledig dag som verkligen behövdes. Är trött på grått väder, mörker och en vardag med nästan noll inspiration - så att åka iväg en dag var superskönt! Att gå på stan, äta ute, köra bil, och ha kameran på magen var länge sen nu...
 
 
 

Patterns

 
 
Har snöat in på roliga mönster när det gäller kläder - och varför inte liksom? Enfärgat i all ära, men nu i gråjanuari (även anldeningen till att alla bilder jag fotar är i fönstret - enda stället där det finna ljus) så behöver man hotta upp det lite! Så mer roliga, mönstrade plagg åt folket! Ett tips på butik är såklart H&M som aldrig fegar ur när det kommer till kul tyger.