WEEK/END

 
 
Två ganska random bilder från min helg. De är tagna i lördags i ett soligt Lidköping i Rörstrandsområdet - för er som inte varit där, åk dit! Tycker det är ett absolut måste när man är i stan, det är som en liten egen värld att gå runt i. Mysiga butiker, fin konst och bra matställen.
 
Lördagen var min lilla helg för denna veckan, men en dag räckte gott och väl att ha riktigt kul på! På kvällen blev det personalfest, vilket är den roligaste jag någonsin har varit på. Haha, helt underbar kväll!
 
Nej - nu taggar vi måndag och ny vecka, eller hur??
 

FRIDAY WITH WORK

 
 
Tar en innovativ lunch nu snabbt innan jag ska sticka iväg och jobba. Fredagkvällar innebär nästan alltid jobb för min del, men sen slutar jag vid halv niotiden vilket ändå känns helt okej. Man hinner ändå hem och se en film liksom?
 
Just nu fattar jag inte vart denna dagen har tagit vägen hittills, gick ändå upp ganska tidigt (8:00), var ute och tog en joggingrunda med en vän i skogen vid tio. A ja, fina dagar går fort. Sitter just nu och peppar inför april, ska ju dels till London - och nu har jag precis bokat in en ridtur på islandshästar också! Våååår :D
 
 

Batang Ai

 
 
Batang Ai är en nationalpark på Borneo, och där finns bl a en otroligt vacker konstgjord sjö med en liten ö i mitten. På denna ön bodde vi i två sköna dagar, bortkopplade från omvärlden. Ön har en resort som är inspirerad av de tradiotionella iban- långhusen, fast med lite fler bekvämligheter som pool, spa och barer. Och fantastisk natur alldeles intill husknuten.