SUMMER FEELINGS

 
 
Igår blev det ett till yogapass, så himla skönt! Även om min dagsform igår inte var på topp, jag vet, låter skitlöjligt - men yoga är faktiskt riktigt jobbigt ibland... Mycket statisk träning och känner man sig stel blir det dessutom ännu tuffare. Idag blir det nog en springtur i skogen istället :)
 
Denna dagen spenderas nog med att bocka av veckans to-do-list, behöver bl a tvätta bilen, åka iväg med återvinning och handla lite krubb. Fun stuff. Har dock en fundering på att dra iväg och besöka en bra secondhand också, är man kommunalare så är det ju ändå löning idag!
 
 

MONDAY

 
Gjorde rabarbersirap i helgen - kika in här om ni vill veta mer!
 
Softarmåndag är här igen, älskar att alltid börja arbetet klockan tre på eftermiddagen på måndagar! Då har man verkligen hela söndagen på sig att vara ledig, utan att behöva tänka på att lägga sig tidigt för att gå upp tidigt...
 
Utnyttjade detta igår - var på ett yogapass med en vän. Första gången jag provar på yoga på riktigt, och det var skitkul! Eller kul och kul, men ni vet - avkopplande, skönt, stressfritt, härligt. Jag som ALDRIG hänger på gym annars (har en svag gymfobi) har ändå velat prova ett yogapass i ett par månaders tid. Men det gör jag gärna om!
 
Nu laddar jag inför veckan, har inte supermycket på agendan förutom en återträff med resenärerna från Kina-trippen förra våren på fredag i Göteborg. Annars blir det nog mest jobb och hemmapyssel. Ha en bra vecka folks!
 

London Eye and Big Ben

 
 
Här kommer det sista från London, från den sista dagen då vi "turistade" lite och lät plånböckerna vila ett slag från all shopping... 
 
 
Vi strosade ner till floden (där typ alla sevärdheter ligger?) och började med att fota lite selfies vid Big Ben - kisar dock på varenda bild så därav ingen bild på det här! - för att sedan ta oss ner till London Eye. Lite kul att faktiskt ha åkt den och inte bara stått nedanför.
 
 
Påvägen tillbaka mot hotellet genade vi över Buckingham Palace där det stod mycket glada vakter, och sen blev det även en snabbis in på Harrods. Var tvungen att köpa lite godis därinne för att inte bryta trenden från de senaste Londonresorna...