Only a few bucks

 
 
Det blev en snabbis till en halvlokal secondhand (20 min bilfärd bort) för att kolla om jag kunde göra några roliga fynd. Och tycker ändå jag lyckades rätt bra! Betalade 130 kronor för alltsammans, vilket alltså blev:
en bakbunke i klassisk engelskstil (har två sedan tidigare i riktigt bra skick - just denna hade lite skavanker + en konstig, men ändå rätt charmig stjärna inuti), en hög glasburk med spännlock, en söt liten handvas, en våningskorg i retrostil, kakformar att baka vaniljhjärtan i samt ett par slitna shorts till sommaren. Eller ja, invigde dom faktiskt redan idag på eftermiddagen när solen värmde på uteplatsen... :-)
 
Just denna secondhandbutiken är otroligt välbesökt, och jag är inte den som gillar att trängas med folk och behöva knuffa mig fram. Men idag testade jag att liksom gå i min egna bubbla och sluta ute alla andra människor och prat och ljud, och det funkade ju riktigt fint! Slapp bli sur och tappa koncentrationen, vilket alltid brukar hända annars ;-) Att jag inte kommit på detta tidigare!
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback