Breathtaking places I've been

 
Tigersprångsklyftan, Kina / Gullfoss, Island / Taj Mahal, Indien / Röda öknen, Australien
 
På mina resor har jag haft turen att få se några riktigt spektakulära platser, och det finns några som verkligen har etsat sig fast lite extra i minnet. Det är de där ställena som fick hjärtat att bulta lite mer och man tappade andan för en sekund - och när man kollar tillbaka på bilderna man tog så får man liksom nypa sig i armen för att fatta att man faktiskt har varit på platsen i fotot. Blir så knasigt lycklig... 
 
 
Sagolika Taj Mahal i Indien. Ett av världens underverk - vilket är lätt att förstå - man tror lite att man drömmer när man får se palatset för första gången. 
 
 
Uluru i hjärtat av Australien. Mitt i den röda öknen står detta rostiga berg/monolit och att den anses helig av aboriginerna är inte så svårt att förstå. Denna platsen kändes otroligt speciell och jag vill verkligen tillbaka för att besöka den igen.
 
 
Mount Fuji i Japan. Den ikoniska vulkanen som man alltid har sett på bilder känns otroligt mäktigt att fått se med egna ögon. 
 
 
Kangaroo Island i södra Australien. En liten ö med ett vackert, kargt landskap som gjorde sig mycket bra på bild. Öar är alltid lite extra speciella, de har ofta en väldigt säregen natur och eftersom man är omringad av vatten så blir liksom alla vyer vackra.
 
 
Thorsmörk på Island. Mellan glaciärerna Tindfjallajökull och Eyjafjallajökull ligger denna dal som fått sitt namn efter guden Thor, och det är någonting märkligt speciellt med de mossgröna bergen mot den svarta lavastenen... 
 
 
Risfälten i Yunnan i Kina. Att se dessa platåerna längs med bergssidorna, dessutom vattenfyllda så att de blir som speglar, well då är det nog lätt att bli poetisk.
 

Kommentarer
Sandra säger:

WOW otroliga bilder på otroliga platser!! Så häftigt att du har varit där!

Svar: tack!! ja jag kan inte beskriva hur otroligt glad jag är över det! :-)
lyckokatt.blogg.se

2016-08-02 | 14:28:23
Bloggadress: http://tantsandras.blogg.se
Fanny säger:

Island och Taj Mahal är två platser som jag verkligen vill besöka!

Svar: ja gör det! det är verkligen två helt underbara platser :-)
lyckokatt.blogg.se

2016-08-03 | 11:40:01
Bloggadress: http://anannanland.blogg.se
Josäfin Andersson säger:

WOW!

2016-08-04 | 13:07:03
Bloggadress: http://jossanamigo.blogg.se/
Sarah säger:

Kul att få se bilder från andra länder :)

Svar: vad roligt att du tycker det! :-)
lyckokatt.blogg.se

2016-08-10 | 17:10:42
Bloggadress: http://CheerSarah.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback