First day off...

 
 
Nu har jag semester! Rackarns skönt, är ledig i två veckor och har inte så mycket mer planerat än att hjälpa till på ett bröllop och att spendera tre sköna dagar på Way Out West.
 
Igår var i varje fall första dagen på ledigheten och jag vaknade med världens huvudvärk... Som tur var släppte den ganska snabbt med en tablett och jag och syster tog oss en tur med forden för att ha en lat dag på annan ort. Det blev en promenad vid häftiga vyer och sen en lunch/fika på stan på ett pryltokigt café. En skön dag helt enkelt. Nu blir det en långpromenix i skogsspåret och sen ska jag tokstäda här hemma (garderoben är ett mindre bombnedslag just nu...) Ha en fin söndag!
 
 

yesterday

 
 
Lite bilder från igår! Jobbade under dagen, drog hem och duschade samt svepte en kopp kaffe innan jag åkte för att möta upp två vänner. Det blev middag på Butler's (italiensk pizza med handskalade räkor - mums!) följt av lite svalt häng vid kanalen i solnedgång. En riktigt perfekt mitt-i-veckan-happening :-)
 

Vacay Mood

 
Åh alltså längtar galet mycket nu till min semester! Sju dagar kvar och jag känner bara mer och mer för denna underbara period (fram tills typ nu så undrade jag vad jag skulle göra med all min lediga tid, tyckte nästan det var lite onödigt att ta hela två veckor (!). Men det är ju just det, att inte ha något planerat utan bara njuta utav att kunna ta varje dag som den kommer. Att ha TID, shit vad rik man känner sig helt plötsligt! Snart är du här, min underbara lilla sensommarsemester...