Day Off

 
Morgonté i soffan / blå himmel / bleka ben (som behöver lite färg!)
 
Från min otroligt slappa dag idag. Har varit ledig, så tog sovmorgon och har liksom bara tagit dagen som den kommit efter det. Fick städat och grejat lite här hemma, lagat mat och matlådor, tränat, solat, läst bok... Sen kom en vän över en snabbsväng nu på kvällen så vi tog och köpte glass och satte oss i parken - mysigt! Nu ska jag lägga mig och sova, ska jobba i tre dagar nu + lite mer på schemat, ha de fint :-)
 

Summerburst

 
 
Redan tisdag och jag har inte visat er bilder från min helg ju! Ni får dock ursäkta den kassa kvalitén, har endast mobilfoton att visa då man inte får ta med kamera in på området. Anyways, det var i riktigt kul i varje fall :-) Vädret höll upp och var fint (även om nätterna blev lite kalla), det var riktigt grymma artister och vi var ju det härligaste tjejgänget. Vi tog det dock rätt så lugnt och lite mer chill än första gången jag var där, då sprang vi på precis varenda konsert och var inne på ullevi- området hela tiden, glömde äta etc... Man blev rätt så slut de dagarna ;-) Nu är man lite äldre och lite mer mån om sina onda fötter, trötta ryggar och hungriga magar haha! Som sagt, det var sjukt kul och ett härligt ett avbrott från det vardagliga, man gör såna här grejer allt för sällan :-)
 
 

Mother's Day

 
 
Till min underbara mamma på morsdag - tack för att du alltid ställer upp, även fast jag är vuxen nu, att du finns där för mig både som mamma och som vän! ♥ ♥