A chilly morning...

 
 
God morgon! Solen skiner, vädret visar två minus och det är måndag - varför inte kicka igång veckan med en långpromenix? Alltid en så härlig start att få (om man har tid med det) vare sig det är måndag eller någon annan dag för den delen. Dessa bilder är från igår när jag styrde kosan ut för 7 km i skogsspåret - man får passa på medan det är bar mark - och just nu är det så däringa extra fint med solen som skiner lågt genom träden. Jag ska snart ut på en promenad idag med, hinner tyvärr inte ut till skogen men tänkte ta en runda på grusvägarna här i krokarna istället!
 

1:a advent

 
Hej på er! Hoppas alla haft en fin första adventssöndag - känns som att det kan vara årets mysigaste dag? Jag har i varje fall lyssnat på julmusik hela eftermiddagen och gått och småsmusslat hemma med ljusslingor, stjärnor och blåbärsris (som jag plockade i skogen tidigare idag). Sen kom mamma över med lite nyköpt fika så jag satte på kaffet som sen satt och sörpla i en timme. Lite senare kom en hel tomteparad på gatan utanför lägenheten - bor verkligen centralt ibland - så jag har definitivt fått en dos av julkänsla idag!
 

Misty

 
 
På en sen eftermiddagsvandring i en del av den stora nationalparken i Zhangjiajie, Hunanprovinsen, fick vi se dessa vackra vyer då vi blickade uppåt. Tyckte dimman vävde in bergen på ett sådant där perfekt, mystiskt sätt... Det var dessutom väldigt tyst där vi gick vilket gjorde det till riktigt häftig upplevelse. Sitter just nu och tokredigerar mer bilder från det området, en av de mest spektakulära platser jag har varit på! De kommer förhoppningsvis upp i slutet av veckan...