Moon Jewelry

Klockan är slagen halvsen fredagkväll och jag tänkte strax lägga på en ansiktsmask och dricka en kopp te i soffan. Det blir en lugn och skön kväll med andra ord. Har precis varit ledig i två dagar (helg mitt i veckan - yay!) då jag har passat på att shoppat och umgåtts. Ska upp och jobba imorgon och sen är jag ledig på söndag igen, så jag typ älskar min vecka! Himla göttigt att vara ledig lite extra...
 
Har glömt att visa en present jag fick när jag fyllde år i oktober, örhängen och armband med månar på som jag tyckte var hur fina som helst - tackar syster för hennes bra smak! Små och enkla smycken, vilket passar mig perfekt då jag nästan aldrig har något på mig och när jag väl har det så får det gärna bara vara små detaljer. Klicka på bilden om ni vill se vart de kommer ifrån. 
 
Ha en fin helg allesammans!
 

Kommentarer
Cornelia säger:

Vilket jättefint armband! Letar efter något enkelt och fint jag kan ha på mig jämt :)

2016-11-20 | 10:58:50
Bloggadress: http://corneliae.blogg.se/
Linnea Aurora säger:

Åh, fina- älskar också små och enkla smycken!

2016-11-21 | 22:24:15
Bloggadress: http://linneaaurora.webblogg.se/
Amina säger:

Jättefina! Jag tycker det är så fint med folk som har hittat "sina" smycken som de alltid har på sig, som ett signatursmycke. Nu kanske inte det här är det för dig men jag bara kom att tänka på det iom de nätta utseendet. Det är ju lite lättare att alltid ha på sig om det inte är något superstort och uppseendeväckande. Det passar kanske inte riktigt till allt. Men det där är ju så fint att alltid bära kring handleden!

2016-11-22 | 17:14:59
Bloggadress: http://aminaparacha.blogg.se/aminas/
sandra säger:

så fint!

2016-11-27 | 12:02:07
Bloggadress: http://www.sandramusic.spotlife.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback