Off to China!

 
 
Äntligen bär det av till Kina! Åker tidigt imorgonbitti, ska väl försöka gå upp vid femsnåret, och kommer vara borta i tre veckor framöver. Vilket alltså kommer att innebära en hel del frånvarande från min sida här på bloggen (helt hopplöst att släpa runt på en laptop + att det kommer vara svårt att hitta nät) - men hoppas ni kikar in sen igen när jag är tillbaka, för då kommer jag ha en massa bilder att visa er från resan! Från Hongkong, Sichuan, Shanghai... Det enda som verkar vara lite knas i nuläget är att det är påväg en jättestor tyfon in över bl a Hongkong vilket är dit vi ska först - lite oroväckande om jag ska vara helt ärlig... Men vi får tro och hoppas att allt går vägen ändå. Ha de nu fint allesammans så hörs vi i november!
 
 

Squirrel

 
Hej på er! Redan tisdag (tycker alltid måndagen försvinner superfort?) och jag stressar här hemma med att packa, göra klart vissa inlämningar i engelskan, och att rent allmänt inte glömma av att få gjort en hel del viktiga saker inom både jobb och privat. Phju! Men allt går, det är bara att köra på :-)
 
I söndags tog jag och syster en skön men rätt kylig morgonpromenad i skogsspåret (hade gärna befunnit mig där igen - men är på jobbet as-we-speak), det kan va mitt favoritsätt att börja en lat och ledig dag på. Där vi brukar gå finns det dessutom alltid en massa ekorrar, som för det mesta tjattrar irriterat på en för att man stannar och tycker de är så söta... Lyckades fånga en på bild, om än lite småsuddig för kurren ville snabbt högre upp i trädet!  
 
Hoppas ni får en fin tisdag :-)
 
 
 

One week...

Shiet nu går tiden väldans fort - bara en ynka vecka kvar tills det bär av till Kina! Det ska verkligen bli så himla kul, Kina är absolut ett av de mest intressanta länder enligt mig. På bilderna ser ni lite av dit jag ska - bland annat vattenstäderna utanför Shanghai, avatarbergen i Zhangjiajie, pandornas egna Sichuan, Chengdu... Wow.