Off to China!

 
 
Äntligen bär det av till Kina! Åker tidigt imorgonbitti, ska väl försöka gå upp vid femsnåret, och kommer vara borta i tre veckor framöver. Vilket alltså kommer att innebära en hel del frånvarande från min sida här på bloggen (helt hopplöst att släpa runt på en laptop + att det kommer vara svårt att hitta nät) - men hoppas ni kikar in sen igen när jag är tillbaka, för då kommer jag ha en massa bilder att visa er från resan! Från Hongkong, Sichuan, Shanghai... Det enda som verkar vara lite knas i nuläget är att det är påväg en jättestor tyfon in över bl a Hongkong vilket är dit vi ska först - lite oroväckande om jag ska vara helt ärlig... Men vi får tro och hoppas att allt går vägen ändå. Ha de nu fint allesammans så hörs vi i november!
 
 

Kommentarer
Sandra säger:

Men herregud va spännande! Jag ser mycket fram emot att se bilderna sen!

Svar: vad roligt att du tycker det! då får jag se till att fota massor :-)
lyckokatt.blogg.se

2016-10-20 | 14:52:04
Bloggadress: http://tantsandras.blogg.se
MATILDA säger:

Vad kul! Ha det bäst :)

Svar: tack!! :)
lyckokatt.blogg.se

2016-10-20 | 19:38:50
Bloggadress: http://matildays.se
Amina säger:

Åh wow så härligt! Jag ser fram emot när du är tillbaka och kan visa vad Kina har bjudit på. Har inte hunnit kommentera på ett tag här nu iom jobb, och nu när jag är ledig en vecka så jag har tid så är du borta! Jaja, så är det :) Vi hörs framöver i alla fall fina!

Svar: Tack snälla, jag redigerar bilderna från resan i detta nu... haha :) klart vi hörs, ska in och kika vad jag missat i din blogg när jag var borta!
lyckokatt.blogg.se

2016-10-25 | 08:11:05
Bloggadress: http://aminas.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback