Let's get lost

 
Hösten är nu här enligt mig (åtminstonde den tidiga varianten) och på många sätt känns denna årstid alltid som nystart på saker och ting. Man är utvilad och upprymd efter sommarens sköna dagar, och har mer inspiration och energi än någon annan tid på året. Men så drar vardagen igång igen - fräknarna fadear, shortsen får hängas in för säsongen och de där solblekta hårslingorna blir sakta men säkert mörkare igen... 
 
Så det är just när detta sker som det känns så otroligt viktigt att komma ihåg de där spontana och upplyftande tillfällena. Jag tror starkt på att man måste försöka hålla liv i dom även om hösten! Det går fortfarande ypperligt att ta de där härliga roadtripsen, ha en picknick vid sjön, strosa runt i städer... Hösten tenderar att gå så fort för vi bara kör på, och det är så himla synd att missa denna fina årstid! Så därför tänker jag göra en bucketlist över saker jag vill hinna med den kommande tiden, som en liten reminder om att fina och njutfulla dagar faktiskt inte är över. Så i höst vill jag gärna:
 

Kommentarer
GoForFit säger:

Aaah, nu fick du mig nästan att längta lite smått till hösten. Jag som haft halvt ångest över att sommaren redan är över, haha!

Svar: vad härligt haha! slopa ångesten, hösten är ju helskön :-)
lyckokatt.blogg.se

2016-09-05 | 13:28:36
Bloggadress: http://goforfit.se/
Sandra säger:

Men åh vill ha kvar mina fräknar haha!! Så mysigt höst-inlägg!! Ser jättemycket fram emot att gå på bio jag med, för min biograf har ingen AC så det har varit supersvårt att gå dit nu under sommaren!

Svar: jag med, men de försvinner så fort! tack, vad kul att du gilla det :-) en bio utan AC - say whutt??
lyckokatt.blogg.se

2016-09-06 | 21:09:15
Bloggadress: http://tantsandras.blogg.se
MADDISENJ.SE säger:

Härlig lista!

Svar: tack! :-)
lyckokatt.blogg.se

2016-09-09 | 09:03:18
Bloggadress: http://maddisenj.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback