Valborg

 
Valborg idag och äntligen är jobbhelgen över (menat på så sätt att jag inte kännt mig helt kry i helgen med en svullen hals och huvudvärk...hu!) Imorgon är jag dock ledig och ska nog mest ta det lugnt inför kommande jobbvecka. Vill dock ut och njuta - det är ju jättefint väder just nu! Så får se vad som blir :) Nu - dumplings och te och sen soffan! 
 

Phone Pics - Saturday

Från ett soligt Göteborg denna sköna lördag ↑ Verkligen annat väder mot förra helgen i Stockholm då det snöade! Har spenderat denna dagen med att gå på stan och fyndat en del på secondhand, letat frenetiskt efter en matställe som jag har velat prova (som visade sig hade stängt igen...) men hamnade slutligen på ett hamburgerhak där det blev vegoburgare och hasselnötsmilkshake - hur gott?? Nu sitter jag hemma igen, nyduschad med ansiktsmask och ska snart göra mig en kopp te + knäckemacka och kolla lite på tv. Ha de så fint!
 

Saved

Ny tisha från levi's ↑
 
April har verkligen varit i mina ögon "hetsigt" men nu känns det äntligen som det börjar att avta och gå mot en lugnare period... Så skönt. Det känns som jag har grubblat och planerat för hela min framtid det senaste i och med att högskoleansökningar och liknande ska vara inne nu denna månaden - men nu är snart allt sånt inne och jag kan äntligen lägga fokus på mer kreativa och lättsamma grejer! Det har nog märkts på min frånvaro här det senaste, så jag ser verkligen fram emot att kunna lägga lite mer tid här igen. Jag har ju fortfarande(!) bilder jag vill visa från Kina, och sen är verkligen ett mål att börja använda kameran mer överlag. Den kreativa ådran har liksom fått vila lite det senaste + att det är den som ger mig mycket av min energi - så ett någorlunda lugnare framöver är mycket välkommet. Nu kör vi!