En liten fredagslista

 
Vad gör du just nu?
Väntar på en film som laddar och på att maten i ugnen ska bli klar! Sen blire film o käk.  
Hur mår du?
Jag mår bra, har en solig fredagkväll för mig själv att bara göra vad jag vill på. 
Hur ser du ut just nu?
Har precis duschat så håret är blött och uppsatt i en knopp, har en lös svart klänning på mig och supertorra armar (?) som jag borde smörja in med lite bodybutter.
Vad ska du göra ikväll?
Ska som sagt var ta det otroligt lugnt här hemma i lägenheten, vilket inte gör mig nått för den är nystädad hehe...
Och i helgen?
Jobba både lördag och söndag. Inget mer planerat än!
Nämn tre saker du längtar till?
Huj, vet inte riktigt... Är det knasigt? Men har precis haft semester och längtar väl inte speciellt efter nått... Eller jo, lönen skulle jag gärna ha redan nu! Och ett par skor jag har beställt - mera sneakers till samlingen!
Vad önskar du dig?
Att framtiden löser sig alldeles perfekt och härligt.
Ett favvoquote...
Go get em' tiger!
 

Roadtrip i Dalarna

 
 
Sista veckan på semestern har spenderats i Dalarna! Jag och syster tog en roadtrip uppåt landet för att se oss om lite vad detta fantastiska landskap har att erbjuda - och förutom härlig sol, inte så mycket mygg (som jag trodde att det skulle vara!), en massa skog och sjöar och sommarvägar så hann vi upptäcka mycket vackra vyer kring Siljan, knäckebrödspizza, fina knuttimrade faluröda stugor... 
 
 
Det kändes som att åka runt i svensk sommaridyll - och jag som älskar skog och berg njöt varenda sekund (inte ett skämt). Skulle lätt kunna tänka mig att bo någonstans i krokarna kring Siljan, så himla fint där! Vår tripp gick längs Siljansnäs, Leksand, Insjön, Rättvik, Vikarbyn, Nusnäs, Mora för att sedan ta oss uppåt via Älvdalen och Särna till Fulufjället. Och från där åkte vi ner via Falun och Borlänge och Gagnef. Det blev en liten lätt turné på 160 mil allt som allt... Men det är verkligen bästa sättet att upptäcka nya ställen, och ta och köra själv. Älskar friheten att kunna ta sig runt precis som man själv vill, hitta avkrokar och nya platser som man kanske inta hade kunnat ta sig till annars. På somrarna blir det roadtrips - så är det bara!
 
 
 
Tänker skriva lite mer om Fulufjället i ett senare inlägg - nu ska jag göra det bästa av att ha min sista lediga dag innan jobbet åter kallar imorgonbitti - ha det fint!
 

Lata sommardagar...

Två veckors semester har redan passerat och bidragit med härliga och varma kvällar, olika daytrips, och ett allmänt lungt och gött häng på hemmaplan. Helgen som var bjöd på högljudd festival i parken precis där jag bor - vilket resulterade i utekväll som gjorde att gårdagen kanske var något tuffare haha! Men det var det värt ändå ;-) Har hämtat mig idag och hunnit med att träna lite och packa väskorna inför imorgon - då bär det av till dalarna. Sis' och jag kör roadtrip uppåt landet för att utforska lite, där det blir bl a vandring i nationalpark och forsränning i gagnef. Är mycket taggad på det sistnämda!