Två dagar i Göteborg

 
Åkte till Göteborg över onsdagen och torsdagen, dels för att kolla på First Aid Kits spelning på Liseberg och dels för att bara käka ute, dricka på uteserveringar och gå på stan (kommer man från en småstad blir detta något utöver det vanliga ju!). Det blev middag på Dubbel Dubbel - så mycket goda kinesiska smårätter - en härlig konsert och kväll på Liseberg och goda drinkar på Moon Thai Kitchen på vägen tillbaka till vandrarhemmet. Torsdagen börjades med riktigt god frukost på Kafferosten, följt av morgonprommis i slottskogen och sen secondhand och skivhandelsshopping på järntorget, i masthugget och i majorna. 
 

Hour by hour

7:00  Går upp till världens dagsljus(!) Bedrövligt när man försöker sova, men kan ändå inget annat än att älska den här årstidens långa dagar.
8:00  Äter frukost, dricker kaffe och läser lånad Ernst-kokbok. Inspo deluxe.
9:00  Går morronprommis - gillar verkligen att börja dagen med det!
10:00  Sitter i bilen och kör 45 min hemifrån för lite shopping...
11:00  Parkerar bilen och går en sväng på stan - kikar bland annat in på en secondhand som jag har velat åka till länge.
12:00  Provar lite grejer i en butik... Hittar dock inget där.
13:00  Lunch vid vattnet! Kör på picknickstuket och handlar i käk i en mataffär. Som desstuom hade kaffe!♥
14:00  Åker vidare och kikar på lite andra grejer...
15:00  Har inte fyllt tygkassen särskilt mycket - men är två tishor rikare/ pengar fattigare!
16:00  Åker hemöver igen. Med världens trötthetsdipp alá sen eftermiddag.
17:00  Äter jordgubbar med yoghurt + honung (mums!) och sitter på uteplatsen...
18:00  Intar soffan och semesterslöar ett tag.
 
Det var ju i princip hela min dag, dokumenterad med mobilkamera. Efter 18- snåret så klev jag in i duschen, åt middag och har nu planer på att antingen lägga mig och läsa (tänker bli bokmal under semestern i år!) eller glo på tv... Haha svåra val ;-) Imorgon bär det av mot Göteborg med syster där vi kör en miniweekend. Ha de fint!

Semester...

 
Listade tre dåliga och tre bra saker imorse när jag tog bilen till löpspåret... De tre kassa sakerna var ett: mensvärk, två: finnboomen i mitt ansikte, tre: täppt näsa. Men tyckte allt att de tre bra sakerna vägde mer än de dåliga! För att ett: har semester! Två: det är sol och sommar ute! Tre: Jag är uppe och motionerar innan kl tio! 
 
I år har jag för en gångs skull en sommarsemester då jag inte har så mycket planerat. I veckan är det endast bokat en natt i Göteborg för att se på First Aid Kit på Liseberg, nästa vecka har jag inte något alls direkt planerat och veckan efter det blir det en roadtrip uppåt landet till Dalarna - där egentligen bara boendena är bokade. Känns så himla ovant och skönt! Känner inte alls av någon rastlöshet, vill bara ta varje dag som den kommer (likt världens största klyscha...hehe;-) Ha en fin måndagkväll allesammans!