Hej September!

 
Hej September! Jag vet, det är redan 2:a idag, men var lie dagblind igår :-). Ny månad i alla fall, nya happenings och planer! Jag har alltid tyckt att september är en lite småtråkig "mellanmånad", alltså inte riktigt sensommar, inte riktigt höst... En månad man lätt glömmer av helt enkelt! Men numera måste jag nog ändå säga att det är en av mina favoritmånader, just för att värmen och ljuset inte helt har gett sig av ännu och det är månaden med nystarter, sköna tidiga höstkvällar/morgnar och en hel del skördemarknader. Och man klarar sig fortfarande långt på att använda tjocktröja som jacka. Tänkte i varje fall att jag skulle skriva lite om vad jag har planerat för denna månad hittills...
 
  • Först ut denna månaden blir nog årets största händelse för mig - jag ska tillbaka till skolbänken på måndag! Jag har kommit in på en två-årig utbildning i Göteborg, Diplomerad Resekonsult, där jag tänker påbörja lite av ett nytt kapitel i mitt liv. Har hittills arbetat inom kök och restaurang, och har trivts bra med det med - men kände ändå att det vore kul att prova på något helt nytt. Så nerverna är på spänn just nu kan jag säga! :-)
  • Har planer på att gå på några konserter/ spelningar på Liseberg nu i September - Amason spelar den 8:e, The Hives den 15:e och Ghost spelar den 30:e... Får se om jag går på alla dock, men det vore definitivt kul att se så många som möjligt! Tycker det är så himla mysigt på Liseberg på kvällarna.
  • Har även planer på att besöka Bokmässan (28:e sep - 1:e okt) och skulle inte bli ledsen om jag tog mig till Chokladkalaset i Göteborg (den 22:e - 24:e). En festival med inriktning choklad, lakrits och delikatesser - yum!
 
I övrigt ska jag bara försöka få ordning på allt det nya med studierna, försöka hålla igång mitt nya "flow" när det gäller träning (har fått en riktigt bra träningsrutin nu under sommaren!) och sen ska jag lära mig att leva snålt med min nya studentbudget. Tror absolut att det kommer bli en spännande månad, wish me luck! :-) 
 
 
 

Kommentarer
★ Orsakullan som blev mamma vid 20, numera även lärare och doula ★ säger:

Men du så roligt för dig med studierna :D. Grattis :D.

Själv gillar jag september tycker det är en fin månad :)

Svar: tack så mkt! :D visst är det en fin månad! :-)
lyckokatt.blogg.se

2017-09-02 | 22:13:42
Bloggadress: http://www.saramadeleine.se
Meg säger:

Vad kul, lycka till med studierna :) resekonsult låter som ett riktigt kul yrke i mina öron!

2017-09-03 | 09:46:32
Bloggadress: http://megs.blogg.se/
Anita säger:

Vacker bild verkligen :D kram

2017-09-03 | 15:47:27
Bloggadress: http://siliiins.blogg.se/
Amanda Jona [FOTOGRAF] säger:

Åh så spännande, lycka till med studierna! :D

Svar: tack så mycket!! :D
lyckokatt.blogg.se

2017-09-04 | 08:51:39
Bloggadress: http://amandajona.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback