This Week

 
Just nu...
... sitter jag vid skrivbordet och samlar inspiration till ditten och datten, lyssnar på julmusiken som syster spelar i köket (känner dessutom doften av mat - wiho!). Är småtäppt i näsan, har på mig trasiga jeans och är faktiskt ganska pigg - för att typ enbart umgås med vintermörkret nowadays. Det var dessutom superdimmigt (?) hela dagen så solen knappt tog sig igenom.
 
Veckans humör?
Ojoj, denna veckan har kanske inte varit på topp... Vet inte riktigt vad som hände denna veckan, jag har "rageat" på och över allt möjligt - har typ kännt mig trött och varit trött på mycket. Så denna veckan har jag inte varit den trevligaste att umgås med! Ska jobba på det till nästa vecka ;-)
 
Vad har ätits under veckan?
En massa matlådor, bland annat med pasta och vegsås och sen den obligatoriska omeletten (som räddar vilken lunchlåda som helst). Det har blivit en hel del overnight-oats också, tycker det är supersmidigt! Min favvovariant: yoghurt, banan, kakao, havregryn, chiafrön och kanel. Mosa bananen och blanda alltsammans, låt stå ett par timmar eller tills dagen efter.
 
Detta har hänt:
Har jobbat måndag till fredag, och därimellan mest slöat i soffan - ingen wow-vecka precis. I helgen har jag hunnit med en loppisrunda, en glöggfest med kära vänner, söndagsfrukost på café och en en tur till ett köpcenter. 
 
Inför imorgon och kommande dagar...
... tänker jag satsa helhjärtat på motion, frisk luft och träning. Och bra käk. Det är verkligen på tiden nu efter senaste tidens slarvande. Och i och med det tänker jag att jag även blir en gladare person att vara med!
 

Kommentarer
Sandra säger:

Vilken vacker bild på dig! Jag tror att många är på dåligt humör just nu, känns som att det är mörkret som ställer till det! Men det låter bra med frisk luft och bra käk! Tycker att din helg lät underbar!

2016-12-09 | 17:30:16
Bloggadress: http://tantsandras.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback