At the Moment

 
Bäst från förra veckan
Att några dagar innefattade strålande solsken vilket bidrog till vårkänslor deluxe! Och att jag äntligen drog till frisören och gjorde nått åt mitt hår...
Sämst förra veckan
Att känna sig så otroligt svag och utmattad efter magsjuka - blev anfådd av att gå på kortare promenader och magen spökade från och till med magknip, usch!
Där har jag ont
Tummen! Råkade skära av toppen idag på jobbet då jag kämpade med att skiva några riktigt sega och gamla champinjoner... Det var en vass kniv dock.
Det tänker jag mycket på
Min mentala to-do-list som innefattar allt från lite träningsrutiner till att vattna blommorna här hemma. Och ännu mer därtill.
Det klär jag mig i
Just nu älskar jag skjortor, gärna med lite vidd i och i ljusa färger! Samt svarta jeans och mina nya-för-i-vinter VANS i bekväm sneakersmodell.
Det dricker jag
Det blir en hel del te när jag är hemma, och mycket kaffe på jobbet. Däremellan blir det vatten med ekocitronjuice i - tycker det blir lite lemonad-aktigt!
I veckan händer detta
Det blir en hel del jobbdagar, och utöver det har jag egentligen bara bokat in ett yogapass en eftermiddag. Rätt lugn vecka med andra ord?
Beroende just nu
Pomelo (världens godaste citrus), nya releaser på spotify, soliga och ljusa dagar, hårolja. 
 
Hoppas ni får en fin vecka! :-)
 

Kommentarer
sandra säger:

kul att läsa :)

2017-02-21 | 18:02:58
Bloggadress: http://www.sandramusic.spotlife.se
Emelie säger:

Kan relatera till 100% på både första och andra frågan. Var magsjuk förra helgen också så hela förra veckan kände jag mig fortfarande svag och kunde typ inte äta som vanligt igen förs i lördags (haha varsågod för informationen...) Var också hos min frisör, kändes så skönt att få en förändring med håret ^^ Och aj med tummen :(

Svar: det känns så taskigt av kroppen och motarbeta en när man ger den mat liksom(!):( men då hade vi alltså ungefär en snarlik vecka med andra ord :)
myrtillus.blogg.se

2017-02-21 | 20:57:57
Bloggadress: http://juniflickan.blogg.se
MADDISENJ.SE säger:

Kul lista!

Svar: tack! :)
myrtillus.blogg.se

2017-02-22 | 11:43:37
Bloggadress: http://maddisenj.se
N säger:

Önskar att jag ägde fler skjortor!

Svar: världens skönaste plagg (typ)! :)
myrtillus.blogg.se

2017-02-26 | 22:35:24
Bloggadress: http://nathalienyren.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback