Thursday

Just nu - spanar in gatorna i Paris dit det bär av senare i vår...
 
Hej torsdag och hej här! Nu var det verkligen urlängesen jag skrev något - men mitt fokus har verkligen försvunnit åt andra håll och kanter. Har dessutom haft noll energi(?) funderar seriöst på vitaminbrister och andra februariåkommor... men har insett att det är bara att försöka köra på ändå med saker och ting. Har så mycket på mentala to-do-list som ligger och gror som vore så sköna att bara få gjort! Men har har även förberett en hel del reseinlägg och redigerat bilder från både Kina och Förenade Arabemiraten som jag tänker att jag ska posta inom snar framtid. Tänker att det kan vara härligt med lite andra vyer än de vi har i Sverige just nu? Grått, grått, grått...
 
Och vet ni vad? Jag har en till tripp på G! Äntligen går kosan mot Paris - en stad jag aldrig varit i tidigare. Så har ni några tips så tar jag gärna emot dom :) Det blir i mitten på Maj så jag ser framför mig en småvarm försmak på sommaren med mycket utomhusvistelser och gatustros... Åå längtar.
 
 

Kommentarer
Meg säger:

åh vad kul med Paris! jag har själv bott där, så det är lite av en favoritstad :)
Montmartre är mysigt, men undvik annars 18e arret. mycket skummisar där! För genuina franska kvarter, åk till Gambetta i 20e :) mysiga restauranger där.

Svar: tack så jättemycket för tipsen!! :-)
myrtillus.blogg.se

2017-02-10 | 13:01:57
Bloggadress: http://megs.blogg.se
♫♪ sandra säger:

gott på bilden!

2017-02-15 | 18:02:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback