Roadtrip i Dalarna

 
 
Sista veckan på semestern har spenderats i Dalarna! Jag och syster tog en roadtrip uppåt landet för att se oss om lite vad detta fantastiska landskap har att erbjuda - och förutom härlig sol, inte så mycket mygg (som jag trodde att det skulle vara!), en massa skog och sjöar och sommarvägar så hann vi upptäcka mycket vackra vyer kring Siljan, knäckebrödspizza, fina knuttimrade faluröda stugor... 
 
 
Det kändes som att åka runt i svensk sommaridyll - och jag som älskar skog och berg njöt varenda sekund (inte ett skämt). Skulle lätt kunna tänka mig att bo någonstans i krokarna kring Siljan, så himla fint där! Vår tripp gick längs Siljansnäs, Leksand, Insjön, Rättvik, Vikarbyn, Nusnäs, Mora för att sedan ta oss uppåt via Älvdalen och Särna till Fulufjället. Och från där åkte vi ner via Falun och Borlänge och Gagnef. Det blev en liten lätt turné på 160 mil allt som allt... Men det är verkligen bästa sättet att upptäcka nya ställen, och ta och köra själv. Älskar friheten att kunna ta sig runt precis som man själv vill, hitta avkrokar och nya platser som man kanske inta hade kunnat ta sig till annars. På somrarna blir det roadtrips - så är det bara!
 
 
 
Tänker skriva lite mer om Fulufjället i ett senare inlägg - nu ska jag göra det bästa av att ha min sista lediga dag innan jobbet åter kallar imorgonbitti - ha det fint!
 

Kommentarer
Josefin säger:

Så otroligt fina bilder! :)

2017-07-11 | 19:37:21
Bloggadress: http://ericajosefin.blogg.se
anneli säger:

Det är fantastiskt fint i Dalarna.
Ludvika och borlänge är härliga städer i det landskapet om man känner att man vill bo närmare en stad än ute på landet :)

2017-07-14 | 11:38:46
Bloggadress: http://anneliblom.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback